fbpx

LÄR DIG INVESTERA

LÄR DIG MER FRÅN VÅRA ARTIKLAR

I vårt stora artikelbibliotek kan du läsa mer om pengar, guld och silver. Vi kommer att förklara närmare hur banker och politiker tar från vanliga människor. Hur inflation påverkar dina sparpengar, och hur guld och silver skyddar dina tillgångar. 
De flesta artiklarna är tillgängliga för alla. Det finns en del artiklar som är exklusiva till bara våra medlemmar. Du kan enkelt själv bli medlem genom att registrera dig längre ned på sidan. Har du några frågor angående investeringar så kan du skicka dessa till oss, antingen via kontaktformuläret här på vår hemsida, eller chatta direkt med oss på Facebook. 
Vi hoppas att du får mycket nöje av allt detta. Vi har försökt att skriva artiklarna på ett enkelt sätt, för att göra investering roligt och intressant. Om du saknar något i utbildingen får du gärna höra av dig!

Nya medlemmar rekommenderas att börja med artikeln Grunder om pengar
Lär dig hur ett värde skapas

Vad är och hur skapas värde?

Guldtacka spargris

Vad är värdebevarare?

Lär dig industrimetaller

Ett silvermynt i en hand

Mitt första mynt

Nybörjare ädelmetaller

Nybörjarens steg för steg köpguide

Silvermynt till barnbarn

Kommande artiklar

Lär dig mer om Platina

Investeringsguide till guld

Guide för att köpa guld

Investeringsguide till silver

Guide för att köpa silver

Silvermynt till barnbarn

Korruption och mäktiga banker

Inflation - den gömda skatten på folket

E-krona och digitala plånböcker

hjärta av guld

Investerares resa till guld-galaxen

Bitcoin och kryptovaluta

Haren och sköldpaddan

Ädelmetaller vs Börsen - En jämförelse

SAKNAR DU NÅGRA ARTIKLAR?

Vad bra att du vill lära dig ännu mer. Vi skriver nya artiklar löpande gällande investering i guld och silver, eller för att upplysa folket om problem som inflation och banker skapar. 
Har du fler ideer om intressanta temas så täcker vi dom gärna. Under fliken Frågor och svar under våran hemsida kan du hitta svar på de vanligaste frågorna. Du kan även ställa egna frågor och rösta tillsammans med andra på vilka frågor du tycker är viktiga.
De svar som får flest röster väljer vi nästan alltid att skriva nya artiklar om. Hoppas du får mycket nöje med de saker du lärt dig. 
Om du redan är en erfaren investerare så säger vi välkommen och vi hoppas du även kan använda din erfarenhet för att hjälpa vårat community med värdefull information. Är du helt ny inom investering i ädelmetaller rekommenderar vi att du läser alla artiklar här.
Välkommen! 

Bli medlem anonymt

Vill du få ut ännu mer av Folkets Pengar?

Våra medlemmar får tillgång till nyhetsbrev, låsta artiklar, rabatt på guld & silver & inbjudningar till evenemang. Dessutom är det helt gratis!

Vi respekterar din integritet, och medlemskapet är därför helt anonymt. 

Rulla till toppen